Flytt för dig som är 60-plus

Vi HJälper dig hela vägen från beslut till inflyttning:

Flyttservice - tryggt och effektivt

Efter 60 förändras livet för många och det är kanske dags att sälja villan och flytta till lägenhet. Detta kan kännas oöverstigligt och du funderar på hur du ska orka rensa och packa alla saker. Det är inte sällan som nära och kära bor på annan ort och därför inte har möjlighet att hjälpa till.

Vi kan tryggt och säkert hjälpa dig med flytten, samtidigt som du själv väljer hur omfattande hjälp du vill ha. Vi kan hjälpa dig att tömma bostaden med allt vad det innebär, sortering, rensning, packning, flytt och slutstäd. Givetvis sköter vi allt även dit du flyttar, från uppackning till montering av möbler och upphängning av tavlor.

Du väljer själv om du behöver hela eller delar av vår service, som t.ex. nedpackning av glas och
porslin (vitrinskåpet ingår också) eller varför inte nedpackning av hela biblioteket.

Allt sorteras i kartonger som märks per rum. Vi gör flytten enkel och smidig. Och du kan ägna tid till det du vill och behöver.

Gefleborgs flyttservice är ett auktoriserat flyttföretag hos Sveriges Möbeltransportörers Förbund, SMF. Det ger dig maximal trygghet som kund eftersom du kan lita på att vi har giltiga trafiktillstånd och att bohaget ditt är helförsäkrat.

Vi ger dig en skräddarsydd offert utefter dina önskemål. Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.
Hjälp med flytt och montering av möbler i Gävle

Magasinering – rent, torrt och säkert

När du flyttar så kanske du inte får plats med allt i nya bostaden, men du vill ändå ha kvar dina saker? Du kanske inte vet vad du ska göra med alla saker, eller så vill du ge anhöriga en chans att komma och dela upp dem. Vi erbjuder en lösning på det problemet. Vi har en trygg och säker magasinering i våra egna lokaler, där bohaget förvaras så länge som du önskar, från några veckor till flera år.

Bohaget packas i stora trälådor som ingen annan än du själv har tillgång till. När det är dags att rensa eller dela upp sakerna så får ni göra det i lugn och ro i vår kundzon (sluss), på en tid ni själv bestämmer, oavsett om det är helg eller vardag. Vi behöver bara några dagars framförhållning innan ert besök. Ni kan alltså i lugn och ro samlas, när det passar er.
Vi skriver noggranna packlistor på det som magasineras och registrerar varje möbel och pryl. Vill ni sedan bara plocka ut kökssoffan ordnar vi det.
I våra lokaler har vi högsta säkerhet. Lokalen övervakas dygnet runt med övervaknings­kameror och endast personal har tillgång till området. Dina saker förvaras säkert och torrt i en sluten trälåda, som bara du har tillgång till. Det gör allt extra stöldsäkert.

Skulle oturen vara framme att det sker inbrott, så kommer man inte åt innehållet i träboxarna. De är nämligen helt slutna och går inte att öppna för utomstående.

Den speciella förvaringen i stora träboxar betyder att vi kan lova dig en torr, mörk och dammfri förvaring. Det gör att varken skadedjur, eller vatten kan förstöra dina saker.

En stor så kallad helbox kostar 599 kr/månaden. I den ryms bohaget från 1 rum och kök. Det finns även halvboxar, som såklart räcker till hälften så mycket.

Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.
Hjälp med flytt och montering av möbler i Gävle
Montering - smidigt och snabbt

I samband med flytten är det mycket som ska monteras ned och som sedan kanske ska monteras upp på det nya stället. Tavlor ska hängas, kristallkronan ska upp i taket eller tv:n ska monteras upp på väggen. Eller så köper du nya möbler som behöver monteras? Vi tar hand om allt detta åt dig till en rimlig timkostnad.
Och det är ingen brådska. Ni kan i lugn och ro packa upp sakerna så kommer vi senare när ni bott in er i det nya boendet, och monterar på begäran.

Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.

Återvinning – spar tid och värnar om miljön

Varje flytt innebär att man måste rensa ut en hel del skräp, och kanske göra sig av med möbler som inte passar i nya hemmet.  Vi ser till att det du inte vill ha tas tillvara och lämnas för återvinning till Röda korset, Erikshjälpen eller någon annan välgörenhetsorganisation som du själv väljer. Vi kan också forsla bort skräpet till en återvinningscentral på orten.

Om allt i bostaden bedöms vara sopor, så beställer vi en container till platsen för att hålla nere kostnaderna. Även då kan anhöriga vara med och sortera ut det som ska kastas. Eller så märker ni upp bohaget innan vad som ska sparas och vad som ska kastas.

Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.

Flyttstäd- rent och snyggt

När flyttbilen åker iväg så ska det göras en omfattande städning. Så att de nya ägarna eller hyresgästerna kan flytta in. Tiden kan vara knapp och orken tryta då det är tufft att städa ur en hel villa eller lägenhet. Då hjälper vi er med detta också.

Det är vår samarbetspartner Homemaid som utför flyttstäd. När städningen är gjord så
kontrollbesiktigar Homemaid bostaden innan de lämnar platsen. Du kan därför vara trygg med att städningen är noggrant genomförd. Alla upptäckta brister åtgärdas av Homemaid direkt i samband med kontrollbesiktningen. Vi lämnar givetvis alltid garanti på städningen.

Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.
Hjälp med flytt och montering av möbler i Gävle