Tömning av dödsbo

VI HJÄLPER DIG NÄR KRAFTEN SAKNAS

Tömning av dödsbo — när kraften saknas

När en nära anhörig gått bort behöver man använda tiden till att sörja. Samtidigt är det många saker som anhöriga måste ta hand om vid en persons bortgång. Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara något som måste lösas tidigt när sorgen ännu kan vara stor och kraften saknas.

Kontakta oss så kan vi tillsammans komma fram till hur vi på bästa sätt kan avlasta er i det tunga arbetet med dödsboet. Vi kan erbjuda er en helhetslösning vid tömning av dödsbon och kan hjälpa er med allt från värdering av allt lösöre i sterbhuset till bortforsling av skräp och slutstädning.

Vill du bli kontaktad av oss,klicka här.
Hjälp med flytt och montering av möbler i Gävle

Hur vet man vad som går att sälja och vad som ska kastas?

Det är inte alltid lätt att veta vad som är värdefullt. Saker som man själv tycker har ett värde kanske inte går att sälja och tvärtom. Det viktigaste är att alla anhöriga och släktingar först får ta hand om det som är värdefullt för dem, i affektionsvärde eller reellt värde. Därefter gör våra kunniga samarbetspartners en bedömning om de kvarvarande föremålen ska säljas eller skänkas till välgörenhet. De föremål som slutligen klassas som skräp blir omhändertaget på ett miljöriktigt sätt på vår egen återvinningsstation.

Tömma bostaden 

Vi gör ett besök i bostaden, i lägenheten eller villan, där vi tillsammans går igenom vad som behövs göras och vad ni önskar hjälp med. Efter besöket ger vi en skräddarsydd offert utefter era önskemål. När ni accepterat offerten, gör vi en gemensam planering för uppdraget och alla dess delar. Vår besiktningsman finns hela tiden tillgänglig för att svara på era frågor eller funderingar.

Vill du bli kontaktad av oss, klicka här.