Våra företagstjänster

- Så mycket mer än bara flytt

Det auktoriserade alternativet för dig som värderar service, kvalitet och trygghet

Mer än bara flytt

Våra företagstjänster - mer än bara flytt

Flyttjänster

Vi utgår från era behov och era förutsättningar. En företagsflytt, stor som liten, ska vara enkel. Med tillgång till vår långa erfarenhet, bredd av tilläggstjänster och stor flexibilitet hjälper vi er både före, under och efter flytt.

Lager och Logistik

En logistikpartner som kompletterar er med det ni behöver. Allt från orderplock till tillfälligt buffertlager. Från komplett last mile services till enkelt utlämningsställe för era kunder i Gävle/Gävleborg.

På plats service

Ibland behövs bara en extraman, ibland behövs någon som tar helhetsansvaret. Vi tar uppdrag där ni får tillgång till bred kompetens, flexibilitetet och framför allt medarbetare med mycket hög serviceanda och effektivitet.

Vårt erbjudande

Flyttjänster

Lager och Logistik

På plats service

Vanliga frågor

Det är väldigt olika beroende på vilken verksamhet ni bedriver. En vanlig tumregel brukar vara att man beräknar ca. 3-4 kartonger per arbetsplats. Vid arkivpackning kan man räkna ungefär 1 kartong per hyllmeter.

Självklart! Du hittar vårt sortiment på vår webbshop.

Bokar du din flytt med oss får du låna kartonger kostnadsfritt. Kartongerna lämnas tillbaka senast 14 dagar efter din flytt.

Vi gör allt för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt. Önskar du utkörning och inhämtning av dina lånade kartonger kan du enkelt boka prisvärd körning via oss. Prata med någon av våra säljare för tidsbokning.

Det mest optimala är att ni bokar er flytt minst 1 månad innan. Detta för att ni ska ha möjlighet att packa i lugn och ro, samt säkra er plats i vår kalender. Skulle det dyka upp något akut finns vi såklart här för er även då

Vi flyttar det mesta, men det finns vissa saker som vi inte flyttar pågrund av säkerhetsskäl. 

Gods ni måste flytta på egen hand:

  • Kyl & frysvaror
  • Brandfarliga ämnen
  • Brandsläckare
  • Vapen

Även om Gävleborg är vår bas så hjälper vi självklart våra kunder till eller från andra destinationer.

Vi utför körningar över hela Sverige på kunds begäran.

Självklart kan vi hjälpa er med det ni vill avyttra från er verksamhet. Vi har en helt egen återvinningscentral som vi då tar er återvinning till och återvinner enligt konstens alla regler. Med egen återvinningsstation ökar vi effektiviteten och kan korta våra transportvägar.

Vi arbetar även mycket med återbruk. Kontorsmöbler som skall avyttras försöker vi i första hand återbruka för att minimera miljöpåverkan.

Läs mer om vårt återbrukskoncept på www.gefleco.se

 

Förberedelserna är A och O för en effektiv och säker flytt.

Det viktigaste av allt när en verksamhet skall flyttas är att packning och märkning är väl förberett och klart på flyttdagen.

Vi har tagit fram ett märk & packningssystem som är väl beprövat. Följer ni våra instruktioner och tips kommer er flytt effektiviseras avsevärt.

Givetvis kan vi hjälpa er att montera era nya kontorsmöbler. Vi har lång erfarenhet av möbelmontering tillsammans med några av marknadens mest välkända möbelleverantörer.

Vi kan även hjälpa er med montering av t.ex. whiteboards, hyllsystem, lysarmaturer, etc.

Ja, du måste boka en tid om du vill hämta ut något du magasinerat hos oss. Tidsbokning bör göras 48 timmar innan uthämtning. 

Självklart! Hör av dig till någon av våra säljare och boka en tid. Kom ihåg att du bör boka din tid senast 48 timmar innan ditt besök. 

Precis som de flesta andra så behöver vi också vila ibland. Kan din flytt endast utföras under en helg? Kontakta oss så lovar vi att se över möjligheten.

Ja, vi flyttar kassaskåp, säkerhetsskåp eller andra tunga föremål också för den delen.

Vi har bra moderna hjälpmedel och lång erfarenhet av dessa typer av flyttuppdrag.

Vill du prata flytt, lagring eller uppdrag med oss?

Fyll i formuläret under “Jag vill bli kontaktad” eller ring oss! 

Martin Bohlin

026 - 18 40 20
martin@gefleflytt.se

Henrik Wigren

026 - 18 40 18
henrik@gefleflytt.se

Lägg till din rubriktext här