Våra tjänster

– Vi finns här för dig före, under och efter din flytt

Slipp stressen en flytt kan föra med sig. Vi finns med dig i hela ledet från planering och nedpackning till flytt, montering, magasinering och återvinning. Hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dina behov!

Produkter och tjänster för en smidig flytt

Packtjänster

Lägg tid och energi på något annat än att flyttpacka. Vi packar dina saker noggrant och säkert så det håller genom hela flytten.
LÄS MER >>

Flytthjälp

Vi planerar, packar, lyfter och flyttar – anpassat efter dina önskemål. Vi säkerställer en effektiv och säker flytt för dig.
LÄS MER >>

Montering

Njut av flyttpizzan direkt från soffan framför den redan upphängda TV:n – lämna monteringen av möbler åt oss.
LÄS MER >>

Magasinering

Ska du renovera, flytta utomlands eller plugga på annan ort? Vi ser till att dina möbler är i säkert förvar under tiden!
LÄS MER >>

Flyttstäd

Putsa fönster, rensa avlopp och rengöra spisfläkt – skit i det! Lämna flyttstädningen åt proffsen i stället.
LÄS MER >>

Återbruk

Hållbarhet är viktigt för oss! Vi återvinner ditt skräp och ser till att det du inte längre vill ha lämnas in till välgörenhet.
LÄS MER >>

Kille som packar in tallrikar, röd tröja

Nedpackning, uppackning och specialemballering

Montera ned, packa – helst så att ingenting går sönder – flytta, packa upp och montera samt få upp tv, tavlor och lampor. Man kan bli gråhårig för mindre faktiskt. 

Vi erbjuder hela flyttkittet och ser inte bara till att dina ägodelar packas säkert, vi står även för flytt, uppackning och montering. Självklart fixar vi även bortforsling av skräp och emballage. Resultatet? En snabb och smidig flytt för alla inblandade!

Trygg och enkel flytthjälp med professionella förare

Ställde flytthjälpen in i sista stund eller bor de nära och kära för långt bort? Ring oss! När du överlåter din flytt åt Gefleborgs Flyttservice väljer du själv hur omfattande hjälp du vill ha – vi gör allt från nedpackning till flytt, montering, återvinning, magasinering och flyttstädning.

Vår personal är både erfaren och utbildad och våra chaufförer följer Trafikverkets rekommendationer för sparsam körning. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka – det ska vara tryggt och enkelt att flytta.

Medarbetare pirrar kartonger genom en dörr, röd tröja
Två stycken medarbetare i röda tröjor som monterar ner en TV

Montering av möbler, tavlor och takbelysning

Visst vore det skönt om TV:n bara satt säkert på väggen med alla kanaler inställda, om alla nya möbler var färdigmonterade och om allt helt enkelt bara funkade i ditt nya hem utan att du behövt ägna det en större tanke? Vi löser det!

Vi hjälper till med transport, uppackning, montering och bortforsling av emballage i samband med flytten. Du slipper slita håret på grund av krångliga monteringsinstruktioner, tunga lampor som helst ska upp innan mörkrets inbrott och tavlor som envist hänger snett.

Exempel på monteringstjänster

Magasinering och mellanlagring

Behöver du ett tillfälligt boende för dina prylar och möbler? Att magasinera hos oss är inte bara tryggt, rent och torrt – det är även ett säkrare alternativ än self-storage. I vårt varmlager, dit inga obehöriga äger tillträde, förvaras ditt gods i åtta kubikmeter stora träboxar. Boxarna rymmer möbler och lösöre motsvarande ungefär ett rum och kök.

Lager, magasin, förvaringsboxar, förvaring
Tjej som torkar bord, röd tröja, rosa trasa, blommor i bakgrunden

Flyttstäd

När flyttlasset gått och man helst av allt bara vill boa in sig i sitt nya hem återstår en av de viktigaste uppgifterna – städningen. I de flesta fall innebär flyttstädning en omfattande insats kantat av en hel del stress när näste ägare eller hyresgäst står redo på farstukvisten. 

Med en gedigen mängd flyttstäd i bagaget har vi god rutin på hur ditt gamla boende effektivt blir sitt renaste jag – enligt konstens alla regler. Självklart får du garanti på tjänsten!

Vad ingår i en flyttstädning?

Källsortering och återvinning

Att flytta innebär ofta rensning och många turer till återvinningen, något som både tar tid och energi. Vi tar hand om möbler som inte passar in i ditt nya hem, saker som aldrig används, emballage och byggmaterial och står redo att hjälpa dig med nedmontering, bortforsling, återanvändning och återvinning. 

Det du inte längre vill ha lämnar vi in till Röda Korset, Erikshjälpen eller den välgörenhetsorganisation du själv väljer. Skräp återvinns i vår egen återvinningscentral. Under tiden kan du njuta av din insats för miljön och ditt nya hem.

Det här kan vi hjälpa dig med

Vårt erbjudande

Före

Under

Efter

Hur kan vi hjälpa dig?

Lägg till din rubriktext här