Flyttjänster för företag

– Vi finns här för dig före, under och efter din flytt

Slipp stressen en flytt kan föra med sig. Vi finns med dig i hela ledet från planering och nedpackning till flytt, montering, magasinering och återvinning. Hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dina behov!

Medarbetare pirrar kartonger genom en dörr, röd tröja

Produkter och tjänster för en smidig flytt

Packtjänster

Lägg tid och energi på något annat än att flyttpacka. Vi packar dina saker noggrant och säkert så det håller genom hela flytten.
LÄS MER >>

Flytthjälp

Att flytta ett företag från ett ställe till ett annat tar oftast mer tid och energi än vad man kan förutspå. Låt oss hjälpa er hela vägen.
LÄS MER >>

Montering

Nya möbler i samband med flytten? Inga problem, vi hjälper dig med monteringen.
LÄS MER >>

Lagring

Magasinera tryggt, rent och torrt hos oss. Allt från lösgodsmagasinering till pallmagasinering.
LÄS MER >>

Tunghantering

Med hjälp av smarta hjälpmedel och noga utvalda samarbetspartners är inga uppdrag omöjliga eller för stora.
LÄS MER >>

Återbruk

Hållbarhet är viktigt för oss! Vi återbrukar dina kontorsmöbler och återvinner skräpet.
LÄS MER >>

Kille som packar in tallrikar, röd tröja

Nedpackning, uppackning och specialemballering

Montera ned, packa – helst så att ingenting går sönder – flytta, packa upp och montera samt få upp whiteboards, tv-apparater och lysarmaturer, man kan bli gråhårig för mindre.

Vi erbjuder hela flyttkittet och ser inte bara till att ert företags inventarier packas säkert, vi står även för flytt, uppackning och montering. Självklart fixar vi även bortforsling av återvinning och emballage 

Resultatet? En snabb och smidig flytt för alla inblandade!

Trygg och enkel flytthjälp med professionella förare

Transportera, montera ned, köpa nytt, montera upp… Att flytta ett företag från ett ställe till ett annat tar oftast mer tid och energi än vad man kan förutspå. Vi hjälper till att planera och genomföra flytt av kontor eller hela företag. Låt oss ta hand om allt eller delar av det ert företag behöver hjälp med.

När du överlåter din flytt åt Gefleborgs Flyttservice väljer du själv hur omfattande hjälp du vill ha – vi gör allt från nedpackning till flytt, montering, återvinning, magasinering och flyttstädning.

Vår personal är både erfaren och utbildad och våra chaufförer följer Trafikverkets rekommendationer för sparsam körning. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka – det ska vara tryggt och enkelt att flytta.

röd bil, flyttservice, lastbil, förare
Två stycken medarbetare i röda tröjor som monterar ner en TV

Monteringstjänster

Oavsett om ditt företag ska flytta eller har flyttat med oss kan ni alltid anlita oss för monteringshjälp.

Våra erfarna utbildade montörer är experter på montage av kontorsmöbler och allt som ett kontor kan tänkas behöva för en kreativ och bra arbetsmiljö.

Vi åtar oss såväl stora som små monteringsprojekt och självklart hjälper vi även till med transport, uppackning och bortforsling av emballage om så behövs.

Med tiden har vi erfarit att kunder som väljer att anlita oss för montage-arbeten i stället för att utföra arbetet själva har fått betydligt mer tid till att fokusera på sin egen verksamhet.

Så låt oss hjälpa er med det vi är bra på så kan ni fortsätta fokusera på det ni gör bäst, att driva er verksamhet framåt.

Exempel på monteringstjänster

Magasinering och lagring

Behöver du tillfälligt eller långvarig lagring för dina prylar och möbler? Att magasinera hos oss är inte bara tryggt, rent och torrt – det är även ett säkert alternativ.

Vi skräddarsyr den bästa lösningen för just ditt företags behov

Vi har ett brett utbud av olika lagerlokaler som exempelvis kall-lager, livsmedelsgodkända ytor, pallställage, uppställningsytor och varmlager, dit inga obehöriga äger tillträde

Det här kan vi hjälpa dig med

Lagerplatser, ställage, lager
Tungt lyft, gul bil som lyfts upp, flyttservice

Tunghantering

Står du inför en flytt som har skrymmande gods så som tyngre möbler, kassaskåp, värmesystem, maskiner eller någon som kräver det extra? 

Med hjälp av smarta hjälpmedel och noga utvalda samarbetspartners är inga uppdrag omöjliga eller för stora. 

Våra medarbetare är utbildad i tunga lyft och finns er behjälpliga med flytten som kräver extra kraftansträngning. 

Det här kan vi hjälpa dig med

Återbruk och återvinning

Att flytta innebär ofta rensning och många turer till återvinningen, något som både tar tid och energi. Vi hjälper er med bortforsling av skräpet och återvinner direkt i vår egen återvinningscentral.

Vi kan även ta hand om era kontorsmöbler som blir över eller inte passar in i nya lokalen, hållbarhet är viktigt för oss. Via vår återbruksenhet Gefleco säljer vi och köper gårdagen kontorsmöbler för morgondagens företag. 

Det här kan vi hjälpa dig med

Grå konferensstol, återbrukad, begagnad

Vill du prata flytt, lagring eller uppdrag med oss?

Fyll i formuläret under “Jag vill bli kontaktad” eller ring oss! 

Martin Bohlin

026 - 18 40 20
martin@gefleflytt.se

Henrik Wigren

026 - 18 40 18
henrik@gefleflytt.se

026 – 18 40 40

Lägg till din rubriktext här